Kunststof profielen


Wilt u specifieke kunststof profielen laten maken? Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van klantspecifieke kunststof profielen. In de afgelopen 50 jaar heeft Custom Made Profiles uitgebreide expertise opgebouwd in het ontwerp en de fabricage van hoogwaardige kunststof profielen. 

Onze klantspecifieke profielen worden in veel verschillende sectoren toegepast. Van de auto-industrie tot tuinbouw en van consumentenelektronica tot scheepsbouw. Het toont dat met de veelzijdigheid van kunststof gekoppeld aan onze expertise Custom Made Profiles de mogelijkheden enorm zijn. Kunststof profielen op maat zijn al vanaf 1.000 meter leverbaar.

Soorten kunststof profielen

Gaat het om innovatie of een nieuw product? Een afdekprofiel, diffuser, geleider, buis, koker, beschermer, kabelgoot, of lichtkap? Samen bepalen we welke aspecten van het eindproduct belangrijk zijn. We brengen vervolgens de benodigde functies, de uitstraling en technische eisen van het kunststof profiel in beeld. Afhankelijk van de eisen maken we gebruik van bepaalde kunststoffen zoals: Acrylaat, PMMA, POM, PVC, Polycarbonaat en Polystyreen.

Sectoren

Onze klantspecifieke hoogwaardige kunststof profielen worden in veel verschillende sectoren toegepast. Van de auto-industrie tot tuinbouw en van consumentenelektronica tot scheepsbouw. Het toont dat met de veelzijdigheid van kunststof gekoppeld aan onze expertise de mogelijkheden enorm zijn. 

Profielen die we vaak maken voor diverse toepassingen zijn: Hoekprofielen, U-profielen, H-profielen, T-profielen, ventilatieprofielen, Kamerprofielen, kokerprofielen,
displayprofielen.

Hoogwaardige kunststof profielen - kunststofprofielen.nl

Foliebedrukken

Indien gewenst kunnen wij uw eigen profiel vervolgens ook voorzien van ommantelings- of warmtedrukfolie. Hiermee geeft u het profiel letterlijk en figuurlijk een eigen gezicht. U kunt ook kiezen voor een metaalinlage (metaalinlage: basiskunststof CAB).

Benieuwd hoe wij bij de realisatie van een kunststof profiel te werk gaan? Lees onze aanpak.