Kwaliteit


Kwaliteit staat bij Custom Made Profiles van het begin tot het einde van de productie voorop. Alles om ervoor te zorgen dat we de beloofde kwaliteit leveren en blijven leveren. Want net als u willen wij alleen het beste product bieden! Zo worden de grondstoffen van de gerenommeerde toeleveranciers vooraf altijd getest. En tijdens het extruderen van uw profiel wordt door de machine-operator diverse malen per uur een monster genomen.

Dit monster wordt gecontroleerd op bijvoorbeeld maatvoering, kleur en functionaliteit. Nadat uw order compleet geproduceerd is, wordt deze nogmaals gecontroleerd door de kwaliteitsdienst aan de hand van de controlemonsters. De topkwaliteit van uw profielen wordt gewaarborgd door de keuringsvoorschriften die zijn vastgelegd volgens onze ISO 9001-2001-procedure.  Omdat we binnen Custom Made Profiles bijzonder veel waarde hechten aan kwaliteit en continu├»teit, werken we volgens ISO 9001:2008.

DIN-NORM 16941

In de DIN-16941 zijn de normen vastgelegd voor ge├źxtrudeerde profielen uit thermoplastische kunststoffen. Dit geldt voor zowel de algemene toleranties als voor maat, vorm en toestand. Wij gaan bij onze productie altijd uit van de nauwkeurigste norm 2A en in de regel kunnen een of twee belangrijke maten van uw profiel worden voorzien van een kleinere tolerantieveld.

Ook als het om kwaliteit en kwaliteitsborging gaat, geldt dat Custom Made Profiles de betrouwbare specialist in kunststof profielen is!

Download DIN-NORM16941